AL BIJNA 75 JAAR VOOR LOKAAL

100% Nederlands rundvlees, al meer dan 40 jaar geleverd door dezelfde leverancier uit de buurt van Amsterdam en net als FEBO een familiebedrijf. Het rundvlees komt van koeien die grazen in de weiden van Abcoude.

Goed ondernemerschap zit in het DNA van FEBO. Bij goed ondernemerschap hoort ook bewust omgaan met je omgeving en relaties.

FSC keurmerk 

Tegenwoordig wil iedereen alles weten over de producten die men koopt en eet. Omdat de mensen van FEBO zo trots zijn op hun product juichen zij deze trend alleen maar toe. FEBO gebruikt al vanaf oorsprong ingrediënten van lokale leveranciers.

Tot de dag van vandaag doet de familie er alles aan om de producten dezelfde kwaliteit te laten behouden als vroeger. Zij doen hieraan geen concessies! Door FSC te gebruiken, draagt FEBO direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

Over FSC

De grondstof (pulp) is dus niet afkomstig uit bos met hoge natuurwaarden (‘oerbos’) en ook niet van plantages waarvoor tropisch regenwoud heeft moeten wijken.

lijntje-wit