Beschikbare locaties

lijntje-rood

FEBO heeft momenteel onderstaande franchiselocaties beschikbaar.
Heeft u zelf een locatie? Dan kunt u ook altijd contact opnemen.

Overnamekans: FEBO Zoetermeer

FEBO Zoetermeer bevindt zich in het stadshart van Zoetermeer aan de Oostwaarts 9. Deze sfeervolle vestiging is in 2017 volledig nieuw gebouwd volgens de laatste huisstijl. Het centrum van Zoetermeer biedt een ruim aanbod aan winkels en horeca wat volop mogelijkheden biedt om de omzet verder uit te bouwen. Het hart van de vestiging is de iconische automatiek, waardoor sneller en met minder werknemers de gasten geholpen kunnen worden. FEBO Zoetermeer heeft daarnaast al enige jaren een stabiele bezorgomzet.

FEBO
In de FEBO formule draait alles om het product. Het assortiment is tegenwoordig uitgebreider dan in de eerste jaren. Toch is het huidige uitgangspunt hetzelfde als toen; een beperkt assortiment hoogwaardige snacks met een hoge omzetsnelheid.  Uniek aan het FEBO concept is dat FEBO zèlf dagelijks verse snacks produceert, samengesteld volgens originele recepturen en met uitsluitend het beste Nederlandse rund-, varkens-, kalfs- en kippenvlees, de beste kruiden, èchte roomboter en een uitstekende kwaliteit bloem. Naast kroketten produceert FEBO  bijvoorbeeld zelf frikadellen, bami en grillburgers.

Voordelen vestiging:
– High Traffic Locatie in centrum
– Drive-Through concept
– Representatief pand met hoog afwerkingsniveau
– Overzichtelijke verstiging met voldoende zitgelegenheid binnen en eventueel buiten
– Ruimte om extra omzet te genereren

 

Neem contact op

FEBO Drive Oosterhout-Nijmegen

FEBO Drive Oosterhout-Nijmegen is een nieuw te openen locatie, gelegen op Park15 langs de A15 en heeft hierdoor de juiste ligging met een groot verzorgingsgebied, aangrenzend een groot bedrijventerrein en woongebieden Elst.

Op Park15 is er reeds een distributiecentrum van Lidl, logistiek dienstverlener Nabuurs en productielocatie van Heinz. Naast FEBO komt mede een Shell en McDonalds vestiging met Drive. Deze vestiging heeft hierdoor zowel in de weekenden als doordeweeks veel traffic. Reeds is er een besluit genomen om de A15 aan te laten sluiten op de A12, waardoor de verkeersbewegingen gaan toenemen.

De FEBO Drive-vestiging wordt nieuw gerealiseerd in een vrijstaand paviljoen en wordt volledig nieuw ingericht en heeft hierdoor een zeer representatieve en kwalitatieve uitstraling.

Voordelen vestiging:
– High traffic locatie; nabij A15 (auto)
– Drive-Through concept
– Gratis parkeren direct om de vestiging
– Mooie zichtlocatie
– Representatief pand met hoog afwerkingsniveau
– Ruime zitgelegenheid binnen en op zonnig terras

 

Neem contact op

FEBO Drive Gorinchem

FEBO Drive Gorinchem is een nieuw te openen locatie, gelegen op bedrijventerrein Gorinchem Oost II. Vlak aan de A15 en nabij evenementenhal Gorinchem.

De FEBO Drive vestiging wordt nieuw gerealiseerd in een vrijstaand paviljoen en wordt volledig nieuw ingericht en heeft hierdoor een zeer representatieve en kwalitatieve uitstraling..

Voordelen vestiging:
– High traffic locatie, nabij A15 (auto)
– Drive-Through concept
– Gratis parkeren op eigen parkeerterrein
– Mooie zichtlocatie
– Representatief pand met hoog afwerkingsniveau
– Ruime zitgelegenheid binnen en op zonnig terras

 

Neem contact op